La venjança del senyor Punch

Spread the love

Senyor Punch només vol dormir, però què passa amb el bebè? les compres, el lloguer i els impostos? Cada vegada que el pobre Punch intenta relaxar-se, sembla llançat a una sèrie d’esdeveniments que no són de la seva presa. Amb humor, sàtira i un “músic” molt poc cooperatiu, el pobre titellaire lluita per mantenir-ho tot sota control, qui juga qui? el titella o el titellaire? Els titelles d’alta qualitat es troben amb teatre de Clown, del veterà titellaire irlandès Ronan Tully.

Aquest és el clàssic teatre del carrer d’Irlanda victoriana, remesclat i re-imaginat pel segle XXI. Amb personatges clàssics com la mort, el diable i el Botxi, Tully ha incorporat hàbilment el sàtir i el “slapstick” del món modern amb el popular teatre del carrer d’abans. Compte amb titelles especials com ara Mariano Rajoy o fins i tot la Policia Nacional!

L’Espectacle es crea per a totes les edats i té alguna cosa per a tothom, incorporant enginy invencions mecàniques i música tradicional irlandesa gravada especialment per a l’espectacle per un dels músics tradicionals més importants d’Irlanda. Com una dibuixo animat en viva, aquest espectacle, divertit i ràpid, tindrà a tothom rodant a terra amb rialles i sorpresa.

Desenvolupat al voltant de Europa durant els últims deu anys, l’espectacle està disponible en diversos formats; Per a famílies, per a adults sols, una versió de 20 minuts per a múltiples actuacions o l’espectacle energètic complet de 50 minuts. L’espectacle és igual de còmode dins d’un teatre o fora a l’aire lliure.
No us perdeu una gran oportunitat per programar un espectacle internacional, aclamat per la crítica, que ara es basa a Catalunya.

Disponible en anglès, castellà i català o una barreja dels tres!

“Crec que podem afirmar que ens trobem davant d’un gran Professor de Punch and Judy, amb molta corda per davant perquè el jove Ronan Tully extregui tot el suc que sens dubte s’amaga darrera del personatge, de la tradició i de la seva pròpia inventiva. Que el tinguem a més a casa nostra és no sols un honor sinó una gran sort i un motiu d’enorme satisfacció. ”
Toni Rumbau, Putxinelli.cat, Titeresante.es

Leave a Reply